mandag 7. desember 2009

Stormskritt mot jul!

I dag har vi vært på middag hos mormora og bestefaren til Steffen. Der fikk vi kylling, og det var supergodt! Så utveksla vi julegaver:)

Nå vi kom hjem bar vi inn det store spisebordet som skal brukes på julekvelden. Det var så stort at vi måtte snu biljardbordet andre veien.. Så da blir det hvertfall plass til alle :) Men, så kom problemet.. Vi hadde ikke stor nok duk.. Så i mårrå ska vi på maxi å kjøpe en duk som passer til bordet.. Så magler det bare litt nisser rundt omkring slik at jula kan komme:)

Til slutt må jeg jo fortelle om den kule julekalenderen vår :) Vi har en bolle på bordet med masse lapper oppi.. På hver enkelt lapp står navnet på en julefilm.. Ja, vi har faktisk 24 julefilmer;) hehe.. Så hver dag frem til jul ser vi èn julefilm.. Og vi er i skikkelig julestemning nå, og bare gleder oss til å åpne gaver!!

2 kommentarer:

  1. Å, så flink du er til å blogge !
    Noen rekker jo med alt ..

    Smart kalender, forresten :)

    På "Ny start i øst" butikkene bugner det nå av jule tekstiler i alskens varianter. Og duker har jeg sett mye av.

    Blant annet fant jeg 8 lengder hvite, rålekre gardiner forholdsvis tykt stoff som hadde passet ypperlig ( ved siden av hverandre kunne det blitt til et bord av dimensjoner ). Disse hadde et nydelig innvevd mønster i hvitt også.
    Oppå kunne en ha lagt festremser i den fargen som passer......

    Sitter bare og drømmer meg bort :)

    Ha en fin kveld !

    Klem :D

    SvarSlett
  2. Hehe.. Føler jo at jeg må skrive noen linjer og putte inn litt bilder så det ikke står helt stille på denna bloggen;)

    Ja, det er så mye fint og så mange gode ideer nå i jula ;D

    SvarSlett