søndag 15. november 2009

Med en bruskork og en spiker...

går allting bra?

Steffen lekte nemlig MacGyver i går..

Vi vrengte hua våres hele natt til i går for å finne ut hvordan vi kunne få på ett dekk så naf kunne få den opp på lasteplanet.. Løsningen ble etter noen timer med prøving -nettopp en bruskork og en spiker. Men prisen fra naf kom på 900kr, så det droppa vi fort..

Derfor dro vi til Dala å leide henger på Shell.. Så lille peugeot'n drog bilen min på henger uten lys fra Nydal til dala.. Ikke helt lovlig, men det dret vi i på tidspunktet..

Benedicte og Kenth kjørte bak oss, siden det ikke var lys på hengeren.. Så nærmest løftet vi bilen av hengeren når vi kom til dala.. Den var så si for lav til å trille av igjen, selv om vi hadde tatt av frontfangeren.

I dag dro vi rett til dala, halv åtte, for å levere nøklene. Vi skulle da prøve å kjøre bilen inn på verkstedet. Da røk bruskorken og dekket stod på bikken igjen.. Så prøvde de å bruke en jekk som "dekk", men den bare satte seg fast i det ujevne underlaget.. Så var det å prøve å feste dekket på nytt da, denna gangen med tang. Og det holdt til den var inne.. De sa de sku regne på prisen og ringe.

Mindre enn en time etter det ringte de. Da var dommen falt, og for den prisen kunne jeg egentlig kjøpt meg en ny bruktbil !!!!!!! Mer sier jeg ikke om det..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar