tirsdag 21. juli 2009

Vingedyr og god middagsmat..

Var en del vingedyr på jobben i dag. Denna fargerike her satt på gulvet når jeg skulle vaske..

Den neste, med den merkelige grønnfargen satt i taket. Den tok jeg bilde av fordi jag aldri har sett en frivill med sånn farge før!..


Når jeg kom hjem fra jobben hadde Steffen middagen klar!..
Ytrefilét av svin og nakkefilét av svin marinert i hvitvin, 
grovmalt havsalt, grovmalt pepper og timian.

Tilbehøret bestod av; poteter, kryddersmør, mais, olivenolje,
erter, hakkede tomater, hvitvin, gulrot, blomkål, brokkoli,
hvitløk og ost. Ser det ikke helt nyyyyydelig ut?! ;D


1 kommentar:

  1. Gosj ! DET var lekker mat !! Kommer mentalt innom nå på flekken !!

    Var i Elverum i kveld på ringtrening, og etterpå på restaurant med Kristin Røhne og spiste gresk salat, godt det og, men kan ikke måle seg med dette !!!

    SvarSlett